Гурт Go_A представив оновлену версію пісні «Шум», з якою виступатиме на Євробаченні-2021

Гурт Go_A представив оновлену версію пісні «Шум», з якою виступатиме на Євробаченні-2021
Гурт Go_A

Гурт Go_A представив оновлену версію пісні «Шум», з якою виступатиме на Євробаченні у Роттердамі у травні цього року. Попередня була довшою, ніж необхідно для формату цього пісенного конкурсу.

Новий кліп відрізняється від попереднього і за місцем фільмування, і за словами пісні: з неї зникли слова «порвали шубу», які викликали суперечки у соцмережах, повідомляє ВВС.

Нагадаємо, попередню версію представили у лютому.

«Нумо, нумо, заплетемо шума. Заплетемо, гуляти підемо. Сію, сію, сію, сію конопелечки, сію, сію, сію, сію зеленесенькі. Заплетися, шуме, заплетися, барвіночком, шуме, застелися», – лунає у пісні.

Цього разу кліп фільмували у лісі, у ньому є кадри Чорнобильської АЕС. Члени гурту на вантажівці у стилі стімпанк прибувають до лісу, і розпочинають співати. До них з хащі виходять люди у медичних костюмах. Вони розпочинають хоровод, а потім скидають з себе медичні костюми, і глядач бачить танцюючу молодь у різнокольорових сучасних куртках та штанях.

Наразі доступна лише трансляція презентації кліпу в ефірі Суспільного, але згодом кліп мають опублікувати на каналі Євробачення у Youtube.

Гурт Go-A мав виступати на Євробаченні ще у 2020 році з піснею «Соловей», але конкурс тоді скасували через пандемію.

Цього року, як повідомляє «Суспільне мовлення», журі у складі Джамали, Євгена Філатова, Руслана Квінти, Ярослава Лодигіна та Дмитра Хоркіна із трьох представлених гуртом пісень для участі в конкурсі одноголосно обрало саме «Шум».

У складі гурту Go-A виступає лучанин Ігор Дуденчук, який працював викладачем сопілки у Гіркополонківській дитячій музичній школі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сім’я лучан зберігає «Кобзар», якому понад 100 років
Наступна новина ТОП пропозицій житла від «Інвестора» у березні
Останні новини
Схожі новини