Гузь пригадав, як пив горілку у 10 класі

Гузь пригадав, як пив горілку у 10 класі
Ігор Гузь (фото видання «Кордон»)

Нардеп Ігор Гузь розповів, що алкоголь вживав лише один раз – дві чарки горілки по 50 грам у 10-му класі.

«Мені це не сподобалося. Відтоді більше ніколи не вживав спиртного. Відмовився і від вина, і від шампанського, і від інших алкогольних напоїв» - розповів Ігор Гузь, пише ІА «Волинські новини».

У 17 років Ігор Гузь захопився постаттю українського націоналіста Степана Бандери.  І дуже здивувався, коли дізнався, що Бандера теж не вживав алкоголю.

Ігор Гузь каже, що рішення ухвалив моментально: «Бандера не пив, і я не буду».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ігор Гузь схуд на 9 кілограм

Нардеп каже, що його тепер навіть не дратують люди, які кажуть: «Ти мені не товариш, бо не п’єш», «Ну, випий хоч 50 грамів», «Ти блефуєш, мабуть, іноді все-таки п’єш», «Як же ти тоді розслабляєшся?».

«У мене на таких людей виробився імунітет. І всі їхні вмовляння на мене просто не діють» - додає він.

«Люди, які кажуть, що алкоголь допомагає їм розслаблятися, брешуть. Є тисяча інших способів це зробити. Можна веселитися й без алкоголю» - каже Гузь.

«Коли ти тверезий, то завжди можеш себе контролювати. А п’яна людина себе не контролює і може наробити дурниць. Для мене це неприйнятно. На жаль, у нашій країні так склалося, що і жінки, і чоловіки вільний час проводять за чаркою. Це ненормально. Увесь світ – за здоровий спосіб життя. Я не п’ю і пишаюся цим» - заявив ігор Гузь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Асоціація міст України не вбачає вини міських голів у зриві опалювального сезону
Наступна новина Пара з райцентру Волині зняла романтичний кліп на відому пісню. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини