Хочу, щоб ви працювали бездоганно і жорстко, – Савченко підлеглим

Хочу, щоб ви працювали бездоганно і жорстко, – Савченко підлеглим

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зауважив, що районні керівники управлінь з питань цивільного захисту недопрацьовують та закликав їх дбати про спокій волинян.

Про це йшлося під час наради з питань забезпечення виконання регіонального плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік, – повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Так, під час вступного слова голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко зауважив, що управлінці відповідної галузі недопрацьовують та закликав їх дбати про спокій волинян.

«Робота вашої служби мене на сьогоднішній день не задовольняє. Ви зрозуміли ситуацію таким чином – є класифікатор подій і ви по ньому працюєте. Вибух, масова загибель людей – тоді ви починаєте рухатися. А коли в області відбувається щось «земне», але те, від чого залежить багато чого іншого – воно вас не цікавить, я за час роботи тут зробив такі висновки. Але це не правильно. Ваша робота – це те, що дає людям спокійно жити», – сказав він.

«Я хочу, щоб ви працювали бездоганно, принципово і жорстко. Ви – мій ударний загін. Я вимагаю, аби ви знали абсолютно все, що відбувається в районах чи області і оцінювали, як це може вплинути на майбутнє», – додав Савченко.

«Словам не вірю, вірю тільки діям. Я сьогодні приїхав з однією метою – надихнути і попередити. Якщо ви не будете дбати про людей – будуть службові перевірки, які і визначать рівень вашої компетентності», – резюмував голова ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Прийшли, зачитали звіт, пішли: Савченко нагримав на підлеглу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому необхідно щодня прогулюватися в парку
Наступна новина Назвали п'ять вулиць Луцька, які у «чорному сміттєвому списку»
Останні новини
Схожі новини