Прийшли, зачитали звіт, пішли: Савченко нагримав на підлеглу

Прийшли, зачитали звіт, пішли: Савченко нагримав на підлеглу

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко висловив невдоволення діяльністю посадовця.

Це відбулося 1 серпня під час наради у голови облдержадміністрації щодо посилення контролю на автошляхах області за вантажними та пасажирськими автоперевезеннями.

Заступник директора-начальник управління транспорту та інфраструктури департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Наталія Остапкович прозвітувала про те, з якими перевізниками планують розірвати договори.

На запитання голови адміністрації, чи надіслали їм відповідні документи, посадовець відповіла, що ні, адже озвучила ці дані під час наради.

«У вас нема людини, яка займається діловодством», – сказав Савченко, розповівши, наскільки важливо, щоб документація була в порядку. Він додав, що в ОДА склалась така ситуація, що як тільки начальник звільняється, все у департаменті зупиняється.

«Оце ваша якість роботи: прийшли, зачитали звіт, пішли і закрились», – сказав Савченко. Він наголосив, що у Наталії Остапкович зосереджені великі повноваження, тож вона може нашкодити людям, бо розірвання договорів може зупинити підприємство.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перевірка перевізників на Волині: кожне друге авто не відповідає вимогам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 1 серпня: гривня продовжує падіння
Наступна новина Показали фото Старого ринку Луцька за 1988 рік. ФОТО
Останні новини
Схожі новини