Хочуть розширити Алею почесних поховань у Гаразджі

Хочуть розширити Алею почесних поховань  у Гаразджі

У Луцькій міській раді думають про розширення Алеї почесних поховань міського цвинтаря у селі Гаразджа, оскільки нині місця там закінчились. 

Про це йшлося під час засідання громадської ради при Луцькому міському голові 18 вересня, – пише ІА «Волинські новини».

Представник «Спілки воїнів АТО Волині» Павло Ковальський запитав, чи дійшла міська влада консенсусу щодо того, де ховатимуть можливих наступних загиблих на сході бійців-лучан, оскільки місця на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа закінчилися.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що міська влада активно працює з представникам громадських організацій учасників бойових дій, родинами загиблих і проводять круглі столи. Щодо можливого розширення Алеї почесних поховань, він зауважив, що є декілька пропозицій.

Перша полягає в облаштуванні наступного ряду за існуючим, де зараз проїжджа частина. Інша передбачає про розширення алеї на ділянку поблизу церкви, де зараз газон. Під час останнього засідання круглого столу більшість виступила за другий ряд на Алеї почесних поховань. Аналогічної думки дотримуються військові капелани.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зіркові ТОП–10 порад, як стати більш привабливою
Наступна новина У Луцьку відкрився новий ресторан. ФОТО
Останні новини
Схожі новини