Холод у волинському «кульку»: студенти мерзнуть в аудиторіях та в гуртожитку. ВІДЕО

Холод у волинському «кульку»: студенти мерзнуть в аудиторіях та в гуртожитку. ВІДЕО
Температура у гуртожитку - близько 15 градусів. Скріншот з відеосюжету

Понад тиждень студенти Волинського коледжу культури і мистецтв імені Стравінського живуть у гуртожитку за температури менше, ніж 15 градусів.

Холодно і у навчальних приміщеннях коледжу, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

«На парах сидіти неможливо. Якщо в коледжі ми ще ходимо в куртках, то як жити в гуртожитку? В нас всі по 5 кофт вдягають, можна сказати, що сплять у куртках» , – розповіла голова студентської ради Анна Климович.

Студенти написали звернення на ім’я директора коледжу Василя Панасюка з проханням продовжити їм канікули. Натомість директор закладу дозволив на відвідувати деякі заняття, аби вберегти здоров’я.

«Причина в тому що, дійсно норми поставки газу нам занизили. Профінансувати додатково ми вже не мали права і не могли, тому що тендер з харківською організацією на поставку газу та, яка у нас була, терміни закінчились. Ми фактично подали в рамках в часі так, як і належало, оголосили новий тендер, який на сьогоднішній день, як нам здається, виграла київська організація», – розповів Василь Панасюк.

Зі студентами коледжу проводили бесіди та пояснювали ситуацію. Окрім цього, керівництво запевняє, що намагаються вирішити ситуацію, але швидко вплинути на неї не вдається, бо все залежить від переможця тендеру.

Поки що у кімнатах студентів дозволили встановлювати обігрівачі.

Більше – у сюжеті.

Читати також: Навчальний заклад на Волині може залишитися без тепла

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький завод продасть Києву 55 сучасних тролейбусів
Наступна новина Вкритий кригою Світязь з висоти пташиного польоту. ФОТО
Останні новини
Схожі новини