Звільнили директора Волинського коледжу культури і мистецтв

Звільнили директора Волинського коледжу культури і мистецтв

Сьогодні, 6 серпня, освітянська комісія рекомендувала голові обласної ради в установленому законом порядку звільнити Василя Панасюка з посади директора Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського та призначити його тимчасово виконувачем обов'язків директора цього закладу.

Про це повідомили на сторінці облради у фейсбуці.

Як повідомив заступник начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності апарату облради Альберт Гілітуха, така необхідність виникла у зв'язку із закінченням 10.08.2020 року терміну дії контракту з директором Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського Василем Панасюком.

Нового директора Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського оберуть за конкурсом, який буде оголошений пізніше в установленому законодавством порядку.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відсоток виявлення COVID-19 перевищує норму, - дані МОЗ
Наступна новина Майже 19 тисяч волинян жодного разу не оплатили за розподіл газу
Останні новини
Схожі новини