Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 17 травня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 17 травня. ФОТО
У Нововолинську п'яні молодики накинулися на медиків швидкої (фото ілюстративне)

Школярка, яку шукала уся Волинь, знайшлася. П’яні хулігани нахабно напали на бригаду медиків, які приїхали за викликом. Блискавка підпалила будівлю… Про це та інше – у сьогоднішній добірці пригод.

«Мазда» врізалася у паркан

У Луцьку на вулиці Баранова 17 травня автомобіль «Мазда» врізався у паркан. Водій 1996 року народження не вибрав безпечну швидкість, не впорався із керуванням та в’їхав у паркан. У результаті він отримав тілесні ушкодження. Попередній діагноз – забій шийних хребців. Чоловіка госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Пасажир 1998 року народження не постраждав 

Вантажівка і легковик не поділили дорогу

Поблизу історичного факультету СНУ ім. Лесі Українки у Луцьку 17 травня не поділили дорогу легковик та вантажівка. За словами очевидців, ймовірно, водій вантажівки не пропустив легковика, який їхав головною дорогою. «Лада» отримала незначні механічні пошкодження, у вантажівки – відлетів бампер. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

 

Школярка знайшлася

Жительку села Руда Любомльського району, школярку Марію Мордун, яка зникла 15 травня, пішовши на шкільний автобус, знайшли наступного дня. За словами начальниці сектору ювенальної превенції поліції Волині Інни Остапович, дитина мала непорозуміння з батьками, тож таким чином висловила свій протест. Вона ночувала на вокзалі, а тоді поїхала в Ковель. Там зателефонувала знайомому, щоб зустрітися. Хлопець же, вже знаючи, що його знайому розшукують, і повідомив у поліцію. Відомо, що дівчинка втекла з дому вже не вперше. А її тата вже притягували до відповідальності за неналежне виховання доньки. 

Подвійна аварія на мосту

На мосту, що на проспекті Соборності, в Луцьку близько 9:30 17 травня сталася ДТП за участю трьох авто. Зіткнулися «Фольксваген Пасат», «Фольксваген Транспортер» і «Опель Вектра». Ймовірно, водії не дотрималися дистанції. В аварії ніхто не постраждав. Автівки зазнали незначних пошкоджень.

Зіткнулися авто і мотоцикл

На вулиці Глушець у Луцьку 16 травня по 9-й годині «Nissan Primera» зіткнувся з мотоциклом «Kawasaki EX 500A». За кермом автомобіля був 28-річний житель Луцького району. Водій при зміні смуги не переконався у безпечності маневру та зіткнувся з мотоциклом під керуванням 51-річного жителя цього ж району, який рухався у попутному напрямку. Транспортні засоби отримали механічні ушкодження. Мотоцикліст травмувався, однак не госпіталізувався.

Жінка збрехала поліції, що її пограбували

Наприкінці січня до іваничівської поліції із заявою звернулася 23-річна жителька району, яка повідомила, що поблизу стадіону в райцентрі її пограбували. Слідчі ж з’ясували, що ніякого пограбування не було. Відтак, заявниця, кажуть у поліції, будучи попередженою про кримінальну відповідальність, здійснила завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення. Жінці загрожує до двох років позбавлення волі.

Побив земляка

Повідомили про підозру 20-річному жителю Маневич, який на початку травня побив свого 23-річного земляка. Це трапилося під час конфлікту в одному із сіл. Потерпілого госпіталізували. У рамках досудового розслідування з’ясувалося, що отриманні потерпілим тілесні ушкодження відносять до категорії тяжких. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

П’яні та агресивні накинулися на медиків

У Нововолинську 16 травня на медиків, які приїхали на виклик, накинулися агресивні «пацієнти». У виклику, який отримала працівники швидкої, йшлося про  п’яного, у якого нібито погіршення стану. Коли бригада прибула, цей чоловік із п’яним товаришем накинулися з кулаками на працівників Нововолинської бригади ЕМД, вимагаючи вколоти їм такі ліки, щоб можна було би продовжити пиятику. Фельдшер із водієм замкнулися в авто та викликали поліцію. Зловмисники хотіли проникнути в салон, гамселили по вікнах та дверцятах, погрожували фізичною розправою. Автомобіль рушити не зміг, оскільки нападники «лягали» під колеса. Працівники поліції склали протокол із приводу нападу. Навіть у присутності правоохоронців нападники продовжували вести себе агресивно та нецензурно висловлювались. 

Блискавка підалила сарай

У селі Лахвичі Любешівського району в результаті розряду блискавки 17 травня сталася пожежа. Вогонь знищив дах сараю та півтонни сіна, що зберігалося всередині, поінформував головний інспектор Любешівського РС УДСНС України у Волинській області Сергій Свищук. Він наголосив: на жаль, люди нехтують встановленням блискавкозахистом своїх будівель – не встановлюють громовідводів.

Украв каву і парфуми – відсидить понад 3 роки

За крадіжку кави та парфумів у ковельських магазинах раніше судимий чоловік проведе 3 роки та 1 місяць за ґратами. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду. Обвинувачений, будучи раніше судимий за злочин проти власності, судимість за який не знята та не погашена, повторно вчинив кримінальні правопорушення. За три епізоди чоловік вкрав дві банки кави та банку слабоалкогольного енергетика у міні-маркеті «Наш Край Експрес», а також парфуми в магазині «Єва». Чоловік свою вину визнав, зазначивши, що відшкодував усі збитки. Просив суворо його не карати.

На зупинці вкрали ноутбук

В Устилузі на зупинці громадського трансорту вкрали ноутбук, який дівчина залишила без нагляду. Сума завданих збитків становить 11 тисяч гривень.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА ВолиньPost, ІА Волинські Новини, Нове життя, БУГ, прес-служб ГУ Нацполіції у Волинській області, Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Княгининівської громади Олена Твердохліб пішла з посади
Наступна новина У Луцьку відкривають альтернативну школу. Розповідаємо, хто і для чого
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні