Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 16 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 16 травня. ФОТО. ВІДЕО
У Ківерцях велосипедист потрапив під колеса авто (фото ілюстративне)

Дівчинка поїхала автобусом до школи і безслідно зникла. Лише за одну ніч у місті обікрали три офіси. Чоловік хотів купити верстат, а продавці виявилися аферистами… Про це та інше – у добірці пригод, про які стало відомо сьогодні, 16 травня.

Велосипедист влетів під авто

У Ківерцях 15 травня близько 18-ї години велосипедист зіткнувся з попутним автомобілем «Hyundai Santa Fe». Велосипедиста госпіталізували в реанімацію. Поліцейські встановили, що 55-річний велосипедист, житель райцентру Ківерці, не переконався в безпечності маневру та зіткнувся з авто під керуванням 56-річного жителя Рівненської області.

Не розминулися легковики

У селі Княгининок Луцького району 15 травня близько 16-ї години зіткнулися автомобілі «Peugeot Boxer» під керуванням 38-річного лучанина та «Opel Vectra» за кермом якого перебував 27-річний теж лучанин. Останній отримав травми, однак не госпіталізувався.

Авто наїхало на хлопчика

На вулиці Кравчука у Луцьку автомобіль «Chevrolet Aveo» наїхав на 10-річного пішохода, жителя Луцька. За кермом транспортного засобу перебував 41-річний мешканець обласного центру. Хлочик отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

Гальмування не вберегло від зіткнення

Близько 18-ї години 16 травня на вулиці Устилузькій неподалік пам’ятника-танка у Володимирі-Волинському легковий автомобіль Lanos здійснював маневр розвороту, виїжджаючи з парковки. Вулицею Устилузькою, яка є головною дорогою, у цей час їхав білий мінівен. Водій почав гальмувати, але зіткнення уникнути не вдалося. У результаті аварії ніхто не постраждав. На місці працювала поліція.

Лучанина судитимуть за 10 крадіжок

Молодого чоловіка обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше 10 крадіжок різноманітних товарів із магазинів у Луцьку. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Оперативники Луцького відділу поліції встановили причетність раніше судимого 28-річного жителя обласного центру до вчинення низки крадіжок речей із магазинів на території міста. Частину незаконно набутих зловмисником речей вилучили. Правопорушника затримали. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За ніч обікрали три офіси

У Володимирі-Волинському в ніч із 11-го на 12 травня обікрали три офіси, які знаходяться на території колишнього консервного заводу, що на вулиці Луцькій. Близько 3:50 ночі у відділ поліції надійшло повідомлення від приватної охорони, що хтось вибив вікно та проник у приміщення. В одному офісі зловмисник пошкодив вхідні двері і викрав гроші на суму майже 32 тисячі гривень. У сусідньому офісі, де знаходиться перукарня, злодій викрав з тумбочки 2 500 гривень, а з третього поцупив 430 гривень.

Волинянин хотів ошукати кредитну установу

Скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про неодноразове надання 31-річним уродженцем села Ласків Володимир-Волинського району завідомо неправдивої інформації кредитній установі з метою одержання кредиту. Упродовж лютого-червня 2018 року чоловік 6 разів за допомогою Інтернету надавав господарському товариству, яке здійснює кредитування фізичних осіб, анкетні відомості та документи іншого громадянина, вказуючи при цьому реквізити особистої банківської карти. Таким чином він одержав від кредитної установи кредити на суму понад 33 тис. грн. Чоловік щиро розкаявся у скоєному. Його обвинувачують у шахрайстві з фінансовими ресурсами і невдовзі він постане перед судом.

За волинянами полюють шахраї

28-річний житель Любомля за оголошенням в Інтернеті сподівався купити токарний верстат. Переказавши зловмисникам понад 5 тис. грн, товар так і не отримав. Під час купівлі дисків до автомобіля за оголошенням в Інтернеті також зазнав невдачі 22-річний житель міста Луцьк. Шахраї ошукали молодого чоловіка на 2,4 тис. грн..

Внаслідок шахрайських дій постраждала також і 59-річна жителька селища Турійськ. Зловмисники зателефонували волинянці на мобільний телефон й, назвавшись співробітниками служби безпеки одного із банків, викрали з її карткового рахунку кошти.

У подібний спосіб шахраї ошукали також і жительку селища Іваничі. Зловмисники назвалися також співробітниками банку й під приводом перереєстрації вивідали пароль до її банківської картки.

Затримали молодика з небезпечним «арсеналом»

У ніч на 16 травня патрульні виявили у підвальному приміщенні на вулиці Щусєва у Луцьку молодого чоловіка. Він повідомив, що вживав канабіс. Поруч помітили пакетик із подрібненою речовиною білого кольору. У якийсь момент хлопець схопив його і намагався з'їсти. Оскільки він чинив опір поліцейським, його затримали за допомогою кайданків. На місце викликали швидку та слідчо-оперативну групу. Поруч знайшли ще понад 15 пакетиків із невідомою речовиною, схожою на наркотичну. Медики при огляді 26-річного чоловіка виявили в нього під язиком пакетик, який той виплюнув. Також на місці перебував його брат, який також чинив опір і лаявся. Його затримали й оформили необхідні адмінматеріали.

Кордон перетнув і… зник безвісти

Поліція розшукує зниклого Кіпеня Володимира Івановича, 10 листопада 1978 року народження, уродженця Камінь-Каширського району, жителя Луцька. 12 травня на власному автомобілі «Opel Vivaro» білого кольору він перетнув кордон Республіки Польща та в’їхав на територію України. Однак додому не повернувся, з рідними на зв'язок не виходить. Прикмети: зріст 170 см, худорлявий, волосся чорне. Був одягнений у джинси синього кольору, чорні туфлі та куртку чорного кольору.

Поліція просить громадян повідомити будь-яку інформацію про вказану особу у Головне управління Національної поліції у Волинській області. Адреса: м. Луцьк, вул. Винниченка, 11. Номери телефонів: 8-0332-742340, 0505332482, 0689475307, 0665403692, або на екстрену лінію служби „102” поліції.

 

Розшукують 13-річну дівчину

Розшукують неповнолітню Мордун Марію Василівну, 11 вересня 2005 року народження, із села Руда Любомльського району. 15 травня вона пішла на шкільний автобус, однак у навчальному закладі не з'явилася. Наразі місцезнаходження дівчини не відоме. Прикмети: низького зросту, волосся чорного кольору, повної тілобудови, карі очі. Була одягнута в чорні штани, чорну шкіряну куртку, чорний светр, кросівки чорного з червоним кольорів. При собі мала сумку чорного кольору.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про можливе місце знаходження дівчини, просять повідомити за номерами телефонів: "102", (03377)24552, (03377)24732, 0966430209.

 

Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька відкрилась кав’ярня «Це кава». Ми перевірили, чи там смачно
Наступна новина Чому варто купити квартиру у ЖК «Супернова» в розстрочку
Останні новини
Схожі новини