Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 16 березня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 16 березня. ФОТО. ВІДЕО

Порятунок з вогню півторамісячного немовляти, трагедія на воді, затримання на кордоні загадкового чеченця – субота на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у суботу, 16 березня.

Врятували немовля з балкона 4-го поверху

У житловому 5-поверховому будинку Нововолинська в одній з квартир сталася пожежа. Пожежники, які прибули на виклик, побачили на балконі 4-го поверху жінку з немовлям, яка гукала про допомогу. Через пожежу 35-річна жінка не могла вийти з квартири.

У вікно четвертого поверху протягнули висувну драбину. Командир відділення Віктор Корнійчук піднявся на балкон, забрав дитину, спустився і передав дитя батькові. Дитині – 1,5 місяця. Потім піднявся знову по драбині до жінки і запропонував їй спуститися вниз, але вона відмовилася, сказала, що боїться. «Я одягнув на неї спеціальний апарат для захисту органів дихання та спустився разом з нею по сходах. Вже на вулиці передав до рук медиків», – розповів рятувальник.

Нововолинські рятувальники, які врятували немовля і його маму

Втопився рибалка

У селі Колодяжне Ковельського району у ставку вранці у суботу потонув 40-річний чоловік. Він пішов закидати сітку на рибу. Коли виходив зі ставка, його затягнуло під воду. Через декілька хвилин тіло чоловіка спливло, його побачили місцеві. Ймовірно, трагедія трапилась через сильні пориви вітру.

П’яний водій «Мерседеса» застряг на відбійнику

У Луцьку на вулиці Данила Галицького автомобіль «Мерседес» близько 10-ї ранку суботи застряг на відбійнику. За інформацією очевидців пригоди,  водій не впорався з керуванням. Пізніше з’ясувалося,  що 39-річний водій був нетверезим: у крові виявили 1,24 прроміле (норма – 0,2 проміле).

Підробив паспорт і хотів у Польщу

15 березня на митно-пропускному пункті «Устилуг-Зосін» затримали українця, який у паспорті вніс виправлення. В документі на п’ятій сторінці на відтиску печатки перебування на тимчасовому обліку Посольства України в Польщі митники помітили ознаки підроблення: виправлення року перебування на обліку із 2018-го на 2020-й.

Затримали підозрілого чеченця

На пункті «Доманове» перевіряли 22-річного громадянина Росії, чеченця, який в’їжджав в Україну: запідозрили, що він може бути причетний до терористичної діяльності, спрацювали відповідні індикатори профілю ризику. Викликав підозру і паспорт: документ був виготовлений зовсім недавно.

На поясному ремені у нього знайшли ніж, а в кишені куртки – ємність з речовиною сіро-зеленого кольору. На його телефоні побачили фото, які «можливо мають на меті пропаганду «радикального ісламу», – кажуть прикордонники.

Сам чоловік каже, що він ніякий не терорист, а просто хотів потрапити в Україну, аби потім перебратися у Європу.  Чоловікові заборонили в’їзд в Україну.

За повідомленнями видань Волинські новини, Волинь24,  БУГ та прес-служб обласного управління ДСНС, Держрикордонслужби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я створив альтернативний світ» – Сергій «Колос» Мартинюк про свою другу книгу
Наступна новина Перехід в ПЦУ: що робилося на Волині у суботу, 16 березня
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні