Хто керуватиме в Прилуцькому, якщо село приєднається до Луцька

Хто керуватиме в Прилуцькому, якщо село приєднається до Луцька

Якщо Прилуцьке приєднається до Луцька, на територію сільської ради поширюватиметься влада луцького міського голови.

При цьому села будуть окремим старостинським округом, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник луцького мера Григорій Недопад.

«Сьогодні успішно завершився перший етап процесу приєднання Прилуцької сільської ради до міста Луцька. Маємо всі підстави сподіватися, що четверта спроба об′єднання буде вдалою. Після громадських слухань у селах Прилуцьке, Сапогів, Жабка і Дачне, на яких громада більшістю голосів підтримала приєднання, відбулась сьогоднішня сесія Прилуцької сільської ради, 10 голосів депутатів віддано за приєднання до Луцька», – сказав посадовець.

З його слів, для завершення об’єднання тепер потрібне рішення Луцької міської ради та погодження Волинської облдержадміністрації.

«Луцька міська рада збереже свою назву, а Прилуцька сільська рада називатиметься Прилуцьким старостинським округом. Всі села збережуть свою назву, ми станемо однією територією, на якій буде здійснювати управління Луцька міська рада і Луцький міський голова», – пояснив Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лідер «Фіолету» восени видасть книгу віршів
Наступна новина «Це не колишня біржа, а вже сучасна структура», – безробітна про Волинський ОЦЗ
Останні новини
Схожі новини