Хто може стати новим депутатом Волиньради

Хто може стати новим депутатом Волиньради

В обласній раді може з’явитися два нових депутата. Хто вони? 

Нагадаємо, у порядку денному позачергової сесії Волинської обласної ради, яка скликається 26 липня, є питання про складання повноважень депутата Вячеславом Рубльовим та Ігорем Палицею

Обидва обрані народними депутатами на виборах до парламенту 21 липня. Вячеслав Рубльов у 20 окрузі, Ігор Палиця – у 22-му. 

Відтак вакантними стають місця для двох обранців у фракції УКРОП, довкола якої сформована більшість у Волинській облраді. До ради потрапляють ті обранці, які на виборах у 2015 році зайняли найбільшу кількіість голосів у рейтинговому списку за результатами волевиявлення (після Людмили Тимощук, яка зайшла в раду у 2016 році замість Ірини Констанкевич)

Так, відповідно до результатів голосування на місцевих виборах у 2015 році, оприлюднених на сайті ЦВК, шанси отримати мандат депутата облради мають Олександр Голуб (на момент реєстрації – лікар-хірург Старовижівської районної лікарні) та Анатолій Шевчик (тренер Волинського обласного центру «Інваспорт»).

Наступна у списку – Світлана Сидорук, на той часКарасинський сільський голова. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На сесію виносять питання про обрання голови Волиньради
Наступна новина «Бізнесу потрібні люди, які можуть візуалізувати ідеї», - луцький дизайнер Дмитро Авраменко
Останні новини
Схожі новини