Волинська облрада виділила понад 22 млн гривень на оборону

Волинська облрада виділила понад 22 млн гривень на оборону
Сесія Волинської обларади. Фото відомства

Волинська обласна рада спрямувала 22 млн грн на оборону.

Під час чергової 13 сесії депутати обласної ради одностайно підтримали рішення про внесення змін до бюджету 2022 року в частині виділення додаткових коштів на потреби краю в період воєнного стану, – повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Головним питанням порядку денного було спрямування додаткових коштів на першочергові потреби області у період воєнного стану. За результатами голосування депутати виділили на це майже 22,5 млн грн.

З них більше 17,5 млн грн підуть на фінансування Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області. Кошти призначаються на зміцнення матеріально-технічного та ресурсного забезпечення ТрО і посилення антидиверсійної боротьби. У зв’язку з чим, депутати також затвердили зміни до згаданої програми.

Фото Волинської обласної ради

Також майже 3 мільйони гривень додано на реалізацію Комплексної регіональної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, окремі підрозділи зі складу найбільш боєздатних з’єднань Збройних Сил Білорусі розпочали переміщення до Державного кордону України на Волинському напрямку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загинуло 5700 окупантів. Генштаб повідомив про втратити росіян за п'ять днів
Наступна новина У Луцьк доставили систему оповіщення
Останні новини
Схожі новини