Хто проходить в Раду: партія Порошенка – друга, партія Смешка теж долає бар'єр

Хто проходить в Раду: партія Порошенка – друга, партія Смешка теж долає бар'єр

Якби вибори до парламенту відбулися найближчої неділі,  партію «Слуга народу» підтримали 51,3% громадян, подолала би бар’єр у 5% і партія екс-очільника СБУ Ігоря Смешка «Сила і честь».

Про це свідчать дані спільного опитування центру «Социс» та Комітету виборців України від 29 травня по 6 червня, пише Українська правда.

Зокрема, 51,3% тих, хто визначився і буде голосувати, заявили, що підтримали б на виборах до Верховної Ради пропрезидентську партію «Слуга народу».

На другому місці з 9,5% нещодавно перейменована партія Петра Порошенка «Європейська Солідарність».

На третьому, з різницею в 0,3%, – «Опозиційна платформа – За життя» (9,2%).

Також долає прохідний бар’єр ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко (8,7%) та «Сила і честь» (5%).

На межі і партія співака Святослава Вакарчука «Голос» (4,9%).

Інші партії, з урахуванням похибки, у Раду не проходять.

Відзначимо, що 17% респондентів ще не визначилися за кого будуть голосувати або ж зовсім не підуть на парламентські вибори.

Довідково. Опитування проводилося з 29 травня по 6 червня 2019 року методом інтерв’ю "face-to-face" за місцем постійного проживання респондентів. Загалом було опитано 4000 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка дослідження не перевищує +/-1,6%. «Социс» курує політтехнолог екс-президента. Ігор Гринів. Зокрема, 51% акцій «Социса» належить компанії «Середньоєвропейська агенція», засновниками якої є діти Гриніва – Роман-Данило Гринів та Марія Процюк.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують провести ніч у Луцькій тюрмі
Наступна новина У Луцьку на мега флешмоб кличуть 1000 татусів з нагоди Дня Батька
Останні новини
Схожі новини