У Луцьку на мега флешмоб кличуть 1000 татусів з нагоди Дня Батька

У Луцьку на мега флешмоб кличуть 1000 татусів з нагоди Дня Батька

У Луцьку на мега флешмоб у центр міста кличуть 1000 татусів з нагоди Дня Батька.

16 червня о 17.00 в Луцьку на Театральному майдані відбудеться мегафлешмоб «Батько 24/7».

Ціль флешмобу: розповісти лучанам і жителям області про офіційний День Батька, а також, об’єднавшись, показати своїм дітям приклад активного батька, який вболіває за гарне життя для наступного покоління.

Дрес-код для учасників: джинси та світлих верх.

Під час флешмобу батьки разом з дітьми виконають сім спільних вправ, які мають беспосереднє відношення до щоденних стосунків тата і дитини.

«Два завдання будуть стосуватися сучасних технологій і точно сподобаються дітям,»-запевняє Володимир Редкач, організатор флешмобу.

По завершенню флешмобу відбудеться розіграш сертифікатів від партнерів, представників соціально відповідального бізнесу. Також обіцяють втамувати спрагу учасникам смачним Луцьким квасом, який полюбляють жителі міста.

Подаруйте собі і дітям незабутні враження, відсвяткувавши цей День по-особливому. Зробіть все можливе, щоб бути на цьому флешмобі.

Довідка: 16 червня українці вперше офіційно відсвяткують День Батька. Третя неділя червня – саме цей день встановлено Указом Президента України №274/2019 від 18.05.2019 року для святкування Дня Батька. Підсумкам 12-річної Громадської ініціативи з впровадження святкування Дня Батька в Україні, історії набуття популярності свята в Україні та порадам щодо того, як стати кращим татом буде присвячена прес-конференція в УНІАН.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто проходить в Раду: партія Порошенка – друга, партія Смешка теж долає бар'єр
Наступна новина У Службі зайнятості директори самі консультували людей, працюючи реєстраторами
Останні новини
Схожі новини