Хто серед волинян отримує найвищу зарплату. ВІДЕО

Хто серед волинян отримує найвищу зарплату. ВІДЕО

Найбільше заробляють волиняни, які працюють на виробництві машин.

Середня заробітна плата там становить – дванадцять тисяч двісті шістдесят гривень.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління статистики області, – інформує 12 канал

На другому місці – майстри, які виготовляють меблі – одинадцять тисяч чотириста грн, на третьому ті, хто займається фінансовою і страховою діяльністю – трохи більше дев’яти з половиною тисяч гривень

А от середня заробітна плата в області – шість тисяч триста, це в півтори рази більше мінімалки. За рівнем зарплати Волинь випередила Кіровоградську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області.

Та незважаючи на, такі високі показники, є й ті, хто отримують не багато. Одні з найнижчих заробітних плат у сферах поштової та кур’єрської діяльності, від трьох тисяч семиста гривень.

Також у держстаті підрахували, що заборгованість з виплати заробітної плати збільшилась на 43 відсотки, або на майже вісім з половиною мільйонів гривень і на початок лютого становила 27 з половиною мільйонів.

Недоотримали зароблене майже 3 тисячі волинян, зайнятих в економічно активних підприємствах області. Кожному із працівників не виплачено в середньому 8 тисяч триста гривень.

Читати також: Стала відома вартість години роботи в Україні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польські магазини більше не працюють у неділю: заборона почала діяти
Наступна новина Мама онкохворої Насті Абрамчук з Ковеля благає про допомогу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини