Хто у Луцьку найбільше боргує за тепло

Хто у Луцьку найбільше боргує за тепло
Фото ілюстративне (джерело: УНІАН)

У Луцьку станом на 1 лютого населення боргує 152 мільйони гривень із загальної суми у 206 мільйонів гривень.

Про це йшлося у вівторок, 26 лютого, під час оперативної наради у Луцькраді, – повідомляє інформційне агентство ВолиньPost.

Начальник відділу збуту ДКП «Луцьктепло» Ірина Лупікова розповіла, що населення боргує 152 мільйони гривень, загальна сума боргу  –  206 мільйонів гривень.

До слова, на початок опалювального сезону борг складав 82 мільйони гривень. 12 мільйонів не відшкодували «Луцьктеплу» за пільги і субсидії.

Так, пологовий будинок боргує 860 тисяч гривень, поліклініка №3 – 323 тисячі, ДЮСШ «Колос» – 229 тисяч, управління будинком ради – 1,5 мільйона, технічний коледж ЛНТУ – 374 тисячі, прокуратура – 313 тисяч, податкова – 38 тисяч, «Укртелеком» - 441 тисячу, «Діпромісто» - 256 тисяч, готель «Прикарпаття» - 365 тисяч гривень.

Окрім того, злісним боржником є підприємиця Кушнір, що має біля 20-ти приміщень на перших поверхах луцьких будинків, здає їх в оренду і не сплачує за тепло. На сьогодні вона боргує 314 тисяч.

«Підприємство готує попередження боржникам. Якщо не буде реакції, будемо подавати до суду», - відзначила начальник відділу збуту «Луцьктепла».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Страшна ДТП в Харкові: Зайцевій і Дронову суд дав по 10 років в’язниці
Наступна новина Modern-Expo розпочала ребрендинг
Останні новини
Схожі новини