«...І до міста їхати не треба». Формула заміського життя від Андрія Разумовського

«...І до міста їхати не треба». Формула заміського життя від Андрія Разумовського
Проект нового багатоквартирного будинку «Амстердам» на території ЖК «Струмочок»

Аби життя за містом було комфортним і повноцінним, людина повинна мати усі необхідні їй локації — у тому числі для ділової активності – в межах пішохідної доступності, вважає луцький забудовник, директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Про це Разумовський говорив під час нещодавнього онлайн-інтерв'ю.

«В мене і раніше була ця ідея. Але тепер, під час карантину, я остаточно переконався у її правильності і перспективності. Все необхідне для сучасної людини повинне були в межах її пішохідної доступності — це ніби усі і так розуміють. Але чомусь вважається, що такий принцип нереальний для заміського життя. А я вважаю, що це — цілком можливо.

Як виглядав мій робочий день до карантину? Зранку їду 20 хвилин до Луцька на роботу. В кінці дня - ще 20 хв назад. З урахуванням решти дрібниць — заїздом в магазини чи аптеки, приміром, – на це у мене йшло до години часу. А якщо захотів поїхати додому на обід? Ще стільки ж...

А чому б не взяти і максимально локалізувати всі місця, які потрібні сучасній людині, всі послуги — на місці?

Реалізувати це маємо намір у нашому ЖК «Струмочок». Його територія з двома чергами — близько 11 гектарів. Вважаю, що на цій території повинні бути, як мінімум:

  • приватний дитячий садочок;
  • початкова школа;
  • спортивна зала;
  • відкритий спортивний майданчик з біговою доріжкою, тренажерів для занять кросфітом тощо;
  • продуктовий магазин;
  • аптека;
  • кабінет сімейного лікаря;
  • кав'ярня з власною випічкою;
  • івент-хол для організації сімейних свят і корпоративів;
  • кімнати коворкінгу;
  • місце для проведення нарад і ділових зустрічей;
  • спа-зона з басейном і сауною;
  • салон краси;
  • поштомат...

Карантин у мене виробив нову звичку: через день о 7 ранку я займаюся спортом, будучи на відеозв’язку з тренером. Вдома, у себе на подвір'ї, на свіжому повітрі. Заряд бадьорості неймовірний. Для чого кудись їхати?

Сьогодні багато бізнес-процесів переведені в онлайн — це зручніше і швидше. А якщо за кількасот метрів від тебе є зручне місце для проведення презентації — чому б туди не запросити решту людей? А якщо поряд — комерційна нерухомість, де можна відкрити офіс своєї компанії — чому б так не зробити?

До слова, ми плануємо у новому багатоквартирному будинку «Струмочка» - «Амстердамі» — розмістити офіс Будівельної компанії «Інвестор» . Тим більше, що багато наших колег мають житло у «Струмочку».

А щоб бізнесу, який утримуватиме цю інфраструткру, було більше зацікавлення працювати на території «Струмочка», частину цих закладів ми відкриємо для користування мешканцями нашого і прилеглих сіл.

Ну подумайте: навіщо витрачати дві години в день на сидіння за кермом, стояння на світлофорах? Краще в цей час займатися спортом, погратися з дитиною, випити кави зі свіжим круасаном у себе біля дому...

Гадаю, реалізувати таку ідею у «Струмочку» — цілком реально. І ми вже над цим працюємо».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Погуляйко відсторонив від роботи свого підлеглого, на якого скаржилися керівники інтернатів
Наступна новина «Укрзалізниця» відновлює рух потягів. Назвали дату
Останні новини
Схожі новини