Погуляйко відсторонив від роботи свого підлеглого, на якого скаржилися керівники інтернатів

Погуляйко відсторонив від роботи свого підлеглого, на якого скаржилися керівники інтернатів
Костянтин Нестеренко (скріншот із сюжету телеканалу «Аверс»)

Директора департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Костянтина Нестеренка відсторонили від виконання посадових обов’язків.

Таке рішення прийняв голова ОДА Юрій Погуляйко відповідно до Закону України «Про державну службу» у зв’язку з колективним зверненням керівників інтернатних закладів області, яке набуло значного резонансу у засобах масової інформації. Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Зокрема стосовно Костянтина Нестеренка порушили дисциплінарне провадження, на час проведення якого він відсторонений від виконання обов’язків за посадою.

«Це дасть змогу вивчити наявність протиправних дій у діяльності директора департаменту соцзахисту під час виконання ним посадових обов’язків та встановити наявність факту вчинення дисциплінарного проступку», – кажуть в ОДА.

Нагадаємо, очільники 5 інтернатних закладів області у стінах облради заявили про некомпетентність Костянтина Нестеренка, а також про спроби вимагання коштів, шантаж та тиск.

Читати також: Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович розповіла, що підтримала керівників волинських інтернатів та зауважила, що рада готуватиме письмове звернення до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, аби там відреагували на позицію керівників закладів соцзахисту області і «прийняли рішення».

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мабуть, це неправильне кадрове рішення», - Вахович про скандального директора департаменту ОДА
Наступна новина «...І до міста їхати не треба». Формула заміського життя від Андрія Разумовського
Останні новини
Схожі новини