Ігор Поліщук склав присягу Луцького міського голови. Зал аплодував стоячи

Ігор Поліщук склав присягу Луцького міського голови. Зал аплодував стоячи
Ігор Поліщук

Ігорю Поліщуку вручили посвідчення та нагрудний знак Луцького міського голови. Також він склав присягу.

Це відбулося у п’ятницю, 27 листопада, під час першої сесії Луцької міської ради восьмого скликання.

Нагадаємо, сесія відбувається урочисто у міському Палаці культури. Депутатам вже вручили їхні посвідчення та нагрудні знаки.

Також посвідчення та нагрудний знак вручили новому міському голові, висуванцю партії «За майбутнє» Ігорю Поліщуку. Він склав присягу, в якій пообіцяв «охороняти права, свободи, законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. Ігор Поліщук попросив депутатів працювати так, «щоб люди не розчарувались», а місто і прилеглі громади стали кращими.

Довідково: Ігор Поліщук народився 1 липня 1988 року у Луцьку. У 2010 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ з відзнакою за спеціальністю «Правознавство» (спеціаліст); У 2013 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» за спеціальністю «Правознавство» (магістр). У 2010 - 2012 — помічник адвоката Стасюка О.Л. 2012 - 2013 - юрисконсульт благодійного фонду “Фонд Ігоря Палиці “Новий Луцьк” 2013 - 2016 — головний юрисконсульт благодійного фонду “Фонд Ігоря Палиці “Новий Луцьк” - 2017 — заступник голови правління благодійного фонду “Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” У 2017 — секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови З 2017 по 2020 - радник Луцького міського голови.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові луцькі депутати отримали посвідчення
Наступна новина Коли у Луцьку з'являться заступники міського голови
Останні новини
Схожі новини