Ігровий майданчик замість чагарника: депутат від «Батьківщини» зробив подарунок дітям у Торчині

Ігровий майданчик замість чагарника: депутат від «Батьківщини» зробив подарунок дітям у Торчині

У селищі міського типу Торчин на вулиці Гайовій новоспечений депутат ОТГ від ВО «Батьківщина» Михайло Деленів власними силами облаштував дитячий майданчик.

Зокрема, у неділю 16 вересня, тут відбулось урочисте відкриття та освячення ігрового майданчика для дітей. За збігом обставин і доволі символічно свято відбулось саме у День батька. Тож на відкриття майже зі всього округу зійшлися виборці Михайла разом зі своїми маленькими дітьми.

Як розповіли місцеві мешканці, облаштувати добротний дитячий майданчик - була ідея самого депутата.

«Тут був лісочок і чагарники. Наш депутат Михайло Деленів запропонував привести його до ладу і облаштувати тут дитячий майданчик. Ми долучилися до ідеї і пішли за своїм натхненником. Це дійсно хороша людина - добрий та чесний. Таких людей зараз дуже мало, тому ми не могли йому відмовити, відгукнулися і згодилися йому допомагати», - розповідає мама двох діток Валентина Трюкова.

Сам Михайло Деленів попри молодий вік і невеликий досвід роботи депутатом ОТГ, впевнено розповідає про те з чого почав і що планує зробити на окрузі в подальшому.

«Починалося все з маленької ідеї і великого бажання щось зробити для своїх виборців. Я не знав, як себе проявити і вирішив взятися з наведення ладу на своєму окрузі. У цьому лісочку були хащі, де люди викидали сміття. В той же час, у Торчині важко знайти місце для встановлення дитячого майданчика. Тому ми взялися за цю ділянку, лісництво допомогло розчистити, ми завезли пісок і встановили дитячий майданчик», - каже Михайло Деленів.

Всі гірки, столики, гойдалки і пісочниці були встановлені за кошти новоспеченого депутата. Також допомагали і місцеві мешканці, майстри та підприємці.

«Усе робили власними силами. Як то кажуть – «з світу по нитці – бідному сорочка». А як ще інакше, коли у нас ще молода ОТГ і з місцевого бюджету фінансової підтримки ми так і не змогли отримати. Але скажу, що дуже швидко у нас знайшлась команда однодумців. Ми все зробили без адмінресурсу і без бюджетних коштів. Але місцева влада оце днями перед відкриттям подарувала нам волейбольну сітку, а місцеве ВУЖКГ – допомогло облаштувати все освітлення на вулиці Гайовій», - зауважив депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Деленів.

Над облаштуванням дитячого майданчика працював не лише Михайло, а і його батько – місцевий священик Степан Деленів з матушкою Стефанією. Також у вільний час допомагали місцеві мешканці. Тож коли всі роботи були завершені – Михайло вирішив для усіх влаштувати справжнє свято.

Так, майданчик прикрасили повітряними кульками і увімкнули музику. Допомогли організувати свято студенти ГО «Батьківщина Молода». Вони влаштували розваги, бавилися з дітьми, розмальовували аква-гримом кумедні візерунки на щічках малечі, а ще – крутили різноманітні фігурки з шариків. Разом з тим, на свято завітав і відомий персонаж – Губка Боб. Окрім цього, дітей пригощали солодкою ватою.

«Михайло влаштував нам дуже гарне світо. Це була його ідея і ми долучилися допомогти, бо це все для наших діток. Ідея дуже хороша, бо в нас навколо є дуже багато діток, але їм немає куди подітися. Тут був занедбаний простір, який він привів дол ладу. Це зайняло багато часу, але він впорався. Тому ми йому вдячні», - зауважує місцева мешканка Марія Бойко.

В.о. голови Луцької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Богдан Сінчук теж називає Михайла одним  з найпрогресивніших молодих депутатів району. Він переконаний, що саме таких обранців не вистачає нині у владі.

«Сьогодні за підтримки Луцької районної партійної організації «Батьківщина» та за ініціативи депутата Торчинської ОТГ Михайла Деленіва відкрито дитячий майданчик. Це була його ініціатива, і він багато працював над тим, аби реалізувати задумане. Зауважу, що це один з наших самих прогресивних та ініціативних депутатів, який незважаючи на відсутність адміністративної підтримки – робить добрі справи і є вірним тим ідеалам, яких притримується ВО «Батьківщина». Це найяскравіший приклад ефективної роботи депутата, який прийшовши в новосформовану ОТГ – взявся щось зробити для своєї громади. Пишаюсь, що у нашій команді ВО «Батьківщина» є такі ініціативні та добропорядні люди», - наголосив Богдан Сінчук.

За словами в.о. голови Луцької районної партійної організації ВО «Батьківщина», це дуже круто, бо Михайло Деленів не став чекати поки влада зверне увагу, а взявся і почав своїми силами вирішувати проблему свого округу.

Свято для малечі з іграми, співами і танцями тривало аж до самого вечора. В свою чергу, на знак пошани та вдячності за реалізацію такої ініціативи, місцеві мешканці вручили Михайлу Деленіву великий коровай. Депутат Торчинської ОТГ натомість почастував усіх святковим хлібом, а найактивнішим своїм помічникам – вручив подарунки від ВО «Батьківщина».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські рятувальники – серед призерів на Чемпіонаті світу
Наступна новина Лучанок запрошують на трансформаційний проект «Пігмаліон 3D». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини