IKEA іде в Україну: коли відкриють перший магазин та яким він буде

IKEA іде в Україну: коли відкриють перший магазин та яким він буде

Петро Порошенко повідомив, що IKEA виходить на український ринок.

«IKEA заходить в Україну! Сьогодні маю зустріч з головним виконавчим директором IKEA Південно-Східна Європа Стефаном Вановербеке», - написав президент у своєму Facebook.

«За останні роки відбулося багато змін, які зробили відкриття IKEA в нашій державі можливим. Впевнений, що IKEA пасуватиме український прапор», - додав пан Порошенко.

За його словами, прихід шведського виробника - сигнал для інших світових брендів, який свідчить, що «з Україною потрібно мати справу».

У свою чергу під час зустрічі пан Вановербеке повідомив, що перший магазин відкриється в Києві наступного року. Це буде магазин в форматі city-store.

Розмови про відкриття першого магазину IKEA в Україні ведуться вже давно.

Відомо, що у 2017 році представники компанії зустрічалися з мером Києва Віталієм Кличком і припускали, що зможуть вийти на український ринок вже за один-два роки.

Тоді в IKEA повідомили, що на українському ринку працюватиме компанія IKEA Південно-Східна Європа. Вона також оперує у Хорватії, Румунії, Сербії та Словенії.

За даними українських ЗМІ, перший український магазин IKEA відкриється в новому торгово-розважальному комплексі ТРЦ Ocean Mall - неподалік від ТРЦ Ocean Plaza. Він має запрацювати наступного року.

IKEA була створена в 1943 році. Компанія є найбільшим у світі рітейлером товарів для дому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На книги для луцької бібліотеки просять півмільйона
Наступна новина Показали, що в декларації новопризначеного голови Любешівської РДА
Останні новини
Схожі новини