Цьогоріч - увага до кордону. Зеленський поговорив з Дудою

Цьогоріч - увага до кордону. Зеленський поговорив з Дудою
Фото

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з польським колегою Анджеєм Дудою – повідомляє Українська правда з посиланням на Офіс президента. В розмові йшлося про широкий перелік питань, серед яких – інфраструктурні проєкти на українсько-польському кордоні.

Президенти також обговорили низку інфраструктурних проєктів поблизу спільного кордону. Зокрема,  йшлося про будівництво та ремонт доріг, модернізацію пунктів пропуску.

Глави держав домовились продовжувати в поточному році активний політичний діалог, зосередившись на економічній складовій та реалізації спільних проектів. Було відзначено, що показники двосторонньої торгівлі за підсумками 2020 року, коли у світі вирувала пандемія, додають оптимізму, адже рівень двостороннього товарообігу вдалося втримати на дуже високому рівні – майже $8 млрд.

Президенти також обговорювали "Північний потік-2" та вакцинацію. Дуда поцікавився ситуацією на Донбасі, на що Зеленський відповів, що кількість порушень з боку бойовиків з окупованих територій зросла.

Також польський президент запевнив, що зробить усе, аби потрапити на святкування річниці незалежності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській лікарні в приймальному відділенні встановлять комп'ютерний томограф
Наступна новина Держслужбовці складатимуть іспит на рівень володіння державною мовою
Останні новини
Схожі новини