Іларія, Аян, Влас та Златослава: топ оригінальних імен діток на Горохівщині

Іларія, Аян, Влас та Златослава: топ оригінальних імен діток на Горохівщині
Фото ілюстративне

За минулий рік на Горохівщині народилося  466 дітей. Серед найнезвичніших імен, якими називали батьки своїх малюків – Аян, Арам, Златослава та Аміна.

Серед інших рідковживаних імен є такі: для хлопчиків – Адам, Влас, Станіслав, Мурат, Даніель, Орест, Даниїл, Дамір; для дівчаток Аріна, Іларія, Аліса, Віталіна, Анна-Марія, Іннеса, Евеліна, Ніка, Анжеліка, Віолета, Альбіна, Кіра, Меланія, Мія, –   повідомляє Волинь нова.

Зазначимо, у инулому році на Горохівщині  одружилося 222 пар. Для порівняння: у році 2017-му рішення одруження  офіційно засвідчили 205 пар. Розлучилися –  31 сім’я,  і це аж на 20 розлучень більше, як було у році 2017-му.

Читати також: Міа, Аріанна, Ерік: топ оригінальних імен, якими називали дітей у Нововолинську

Найчастіше дівчаток називали Міланами, Златами, Аннами, Софіми, Христинами, Даринами, Катеринами, Вероніками, хлопчиків – Тимофіями, Андріями, Матвіями, Артемами, Миколками, Дмитриками, Богданами, Олександрами, Романами, Владиславами, Максимами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чотири рушниці та капкан: на Волині «полювали» на браконьєрів
Наступна новина Порошенко нагородив орденом трьох митрополитів ПЦУ
Останні новини
Схожі новини