Імените видання з’ясувало, в якому віці формується музичний смак

Імените видання з’ясувало, в якому віці формується музичний смак

Згідно з аналізом, проведеним виданням The New York Times, наші музичні смаки формуються саме у підлітковому віці і найчастіше відіграють велику роль протягом всього життя.

Про це пишуть на сайті газети.

Журналісти провели аналіз, використовуючи дані стрімінгового сервісу Spotify і з’ясували, що підлітковий вік є найважливішим у формуванні музичного смаку.

Для чоловіків найбільш важливим періодом формування музичного смаку є вік від 13 до 16 років і десь близько в 14 років у них вийшла улюблена пісня. Щодо жінок – то найважливіший період у музичних вподобаннях в них був між 11 і 14 роками, причому найімовірніше їх улюблена пісня вийшла, коли їм було 13 років.

У виданні також додали, що, до прикладу, пісня "Creep" групи Radiohead є найпопулярнішою піснею серед 38-річних чоловіків. Вона вийшла в 1993 році і це означає, що меломанам в той час було як раз приблизно 14 років. А композицію "Just Like Heaven" група The Cure випустила в 1987 році – і сьогодні вона найпопулярніша серед сорокарічних жінок. В момент виходу цієї пісні дівчатам було 11 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені довели, що планети існують поза нашою галактикою
Наступна новина На День закоханих в Україні візьмуть шлюб 1830 пар
Останні новини
Схожі новини