Інтим «на виїзд»: у Києві «накрили» мережу борделів. ФОТО

Інтим «на виїзд»: у Києві «накрили» мережу борделів. ФОТО
Борделі діяли у столичному регіоні, Дніпропетровській та Харківській областях

Злочинне угрупування з шести сутенерів облаштували мережу виїзних борделів, які діяли у столичному регіоні, а також у Дніпропетровській та Харківській областях.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області, – пише УНН.

«Зловмисники організували постачання секс-послуг за 1,5-5 тисяч гривень за годину. Для цього залучили до свого бізнесу понад 40 повій різного віку та здійснювали за ними цілодобовий контроль. Також збували клієнтам наркотичні засоби – амфетамін та канабіс», – йдеться у повідомленні.

Для прикриття своєї протиправної діяльності інтимні послуги надавалися виключно «на виїзд» – за місцем проживання або тимчасового перебування клієнтів.

Під час десяти обшуків поліцейські виявили та вилучили: гроші, наркотики, банківські картки, на які перераховувалися вищевказані кошти, засоби зв’язку, записні книжки зі списками клієнтів та їх адресами і сумами отриманих від них коштів, а також графіки чергування дівчат.

Триває розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), а також ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька «Pepsi» влаштувало битву смаків. ФОТО
Наступна новина Затримали волинянина, якого розшукували за крадіжку авто
Останні новини
Схожі новини