На Київщині затримали сирійця, який переправляв нелегалів через волинський кордон

На Київщині затримали сирійця, який переправляв нелегалів через волинський кордон
На Київщині затримали сирійця, який переправляв нелегалів до країн ЄС. Фото Дежприкордонслужби

Прикордонники затримали головного організатора незаконного переправлення нелегальних мігрантів до країн ЄС через українсько-польський кордон у межах Волині.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Організатора переправлень нелегальних мігрантів до країн ЄС затримали днями в Київській області. Ним виявився 51-річний громадянин Сирії.

Заходи з викриття проводились в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через кордон), відкритого за матеріалами оперативних співробітників Волинського прикордонного загону.

Наразі громадянину Сирійської Арабської Республіки обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та оголошену підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 332 КК України.

 

Заходи із затримання злочинця оперативні співробітники Держприкордонслужби проводили спільно з працівниками управління міграційної поліції ГУНП у Волинській області та слідчого відділу Володимир-Волинського відділу поліції, за силової підтримки бійців «ДОЗОР», за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заснув за кермом: деталі аварії під Луцьком, у якій відбійник наскрізь пробив авто
Наступна новина У Луцьку на вулиці знайшли залишки міни
Останні новини
Схожі новини