«Історичне рішення» Луцької міськради хочуть оскаржити в суді

«Історичне рішення» Луцької міськради хочуть оскаржити в суді

Члени громадської організації «Центр Розвитку Урядування» та представники Волинської облспоживспілки обговорили вплив місцевої влади на бізнес-структури, зокрема, й на ситуація, яка склалася навколо «Завокзального» ринку.

Захід відбувся 8 червня.

Експерт «ЦРУ» Сергій Григоренко розповів, що завдання влади бути партнером бізнесу, всі попередні керівники міста максимально сприяли бізнесу. Натомість влада, яка прийшла після смерті Миколи Романюка, тисне на підприємців, – заявив він.

Громадський діяч розповів, що перший, хто відчув це – завод «Богдан Моторс», розвитку якого сприяли попередні керівники міста, закуповуючи маршрутки та тролейбуси. А нинішня влада надала перевагу закупівлі вживаних тролейбусів у Швейцарії.

Тарас Яковлев навів як приклад розірвання договору між комунальним закладом «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» та товариством з обмеженою відповідальністю «Проміньпарксервіс», через що розважальний центр «Промінь» втратив частину місць для паркування

Перший заступник керівника Волинської облспоживспілки Володимир Горгут заявив про тиск на спілку, який, за його словами, здійснюється через перешкоджання веденню підприємницької діяльності та захоплення майна організації, розташованого на території «Старого» та «Завокзального» ринків.

«Ми впевнені, що це в судовому порядку стане на місце, але це ціною нервів. Ми не здамося. Ми будемо обстоювати права у всіх судах», - додав Горгут. З його слів, створення комунального підприємства «Луцькі ринки» призвело до гризоти між облспоживспілкою, владою та підприємцями.

Читати більше: «Історичне рішення». Усю землю під «Завокзальним» ринком Луцька повернули місту


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина #SaveOlegSentsov: активісти запускають новий етап акції
Наступна новина Жив у товариша: у Шацьку знайшли зниклого у Вінниці підлітка
Останні новини
Схожі новини