Невідомі особи таємно перекрили парковку біля РЦ «Промінь». ВІДЕО.ФОТО

Невідомі особи таємно перекрили парковку біля РЦ «Промінь». ВІДЕО.ФОТО

Невідомі встановили обмежувачі руху на спільній парковці РЦ та плавального басейну, відтак концерт «Кварталу-95» під загрозою зриву.

Через обмежувачі руху в'їзд на парковку зі сторони «Променя» став неможливий, а на сьогоднішній концерт (ред. – концерт заплановано на 2 червня) всі квитки розкуплені і очікується, що в «Промінь» приїде чимала кількість лучан, пише ІА «Конкурент» з посиланням на директора РЦ «Промінь» Дмитра Грелюка.

Директор РЦ пов'язує такі дії з політичним тиском через бізнес проукропівської влади міста на депутата Андрія Покровського, який є одним із співвласників «Променя».

«Попри всі перешкоди, концерт студії «Квартал-95» у Луцьку відбудеться на високому рівні», - заявив директор "Променю".

Дмитро Грелюк також повідомив, що обмежувачі заїзду на парковку встановили поспіхом сьогодні зранку, що видно з камер спостереження. На відео з камер спостереження видно й присутнього під час монтажу обмежувачів заступника міського голови депутата Костянтина Петрочука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без «Променя» в серці: чому віце-мер Луцька Костянтин Петрочук вкотре «тисне» на бізнес

ІА «Конкурент» намагався отримати коментар Костянтина Петрочука, щоб він пояснив для чого лучанам обмежили в'їзд на парковку, втім поки що це не

Раніше влада прийняла незаконне рішення про припинення в односторонньому порядку договору між «Проміньпарксервіс» і школою плавання. Тоді депутат Андрій Покровський з трибуни сесії Луцькради відкрито заявив про політичний тиск на нього «укропівської» увлади шляхом впливу на його бізнес. Після цієї заяви методи розправи з неугодним депутатом шляхом тиску на нього через бізнес продовжились.

Варто зауважити, що безслідно зникли й демонтовані ворота, які були придбані і встановлені за кошт «Проміньпарксервісу» і, відповідно, є власністю «Проміньпарксервісу». Про цю крадіжку вже повідомлено відповідною заявою у правоохоронні органи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший відпочиває: Туреччина, Єгипет, Туніс чи Болгарія – де дешевше провести літню відпустку
Наступна новина У Луцьку знайшли тіло жінки з ножовим пораненням
Останні новини
Схожі новини