Із полону «ЛНР» звільнили волинянина Юрія Євтушка

Із полону «ЛНР» звільнили волинянина Юрія Євтушка
Юрій Євтушок

Із полону так званих «ЛНР» 29 грудня звільнили 25 осіб, серед них – і любомльчанина Юрія Євтушка.

Як повідомила у фейсбуці українська омбудсменка Людмила Денісова, зокрема звільнено чотирьох військових , що перебували тривалий час у полоні на тимчасово окупованій частині Донбасу, – Сергія Іванчука, Юрія Євтушка, Івана Дєєва, Романа Фурсова.

Також про те, що Євтушок звільнений, повідомив і брат волинянина Якова Веремейчика, з яким їх разом захопили у полон, Богдан Муха.

«Юру Євтушка звільнили! Щойно телефонував мені», – написав Богдан Муха.

Юрій Євтушок – військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади, мешканець Любомля. Потрапив у полон наприкінці травня 2018 року разом із напарником Яковом Веремейчиком.

Згодом бойовики опублікували у мережі відео, де волинські військові нібито позитивно висловлюються про ворога і навпаки негативно про ЗСУ.

У 14-й окремій механізованій бригаді пояснювали, що полонених бійців 14-ої бригади Якова Веремейчика та Юрія Євтушка використовували для створення проросійської пропаганди.

Дружина Юрія Євтушка Вікторія Гордієнко також не вірила у сказане чоловіком на відео. Висловитися так він міг лише під тиском, вважала вона.

Веремейчика звільнили влітку цього року. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани просять не знищувати ялинок, які ростуть на Театральному майдані
Наступна новина Про чотирнадцяту бригаду зняли фільм
Останні новини
Схожі новини