Про чотирнадцяту бригаду зняли фільм

Про чотирнадцяту бригаду зняли фільм

Створили фільм про фронтові будні, свята й епохальні події в житті 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у 2019 році.

Про це повідомляє пресслужба підрозділу у фейсбуці.

Стрічка вийшла за підтримки командира бригади полковника Сергія Войченка та за активного сприяння всього особового складу бригади, а також знімальної групи «5 каналу» і колективу Агентства Телевізійного мовлення «Володимир».

Нагадаємо, 26 грудня бійці бригади повернулися із зони проведення Операції об’єднаних сил у пункт постійної дислокації – місто Володимир-Волинський. 27 грудня Володимир-Волинський урочисто зустрів бійців.

 
Князівська бригада_2019

Народжена та загартована в боях 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого з честю та гідністю виконавши завдання за призначенням на фронтових рубежах, повернулася додому! Пресслужба військової частини за підтримки командира князівської бригади полковника Сергія Войченка та за активного сприяння всього особового складу бригади, а також знімальної групи «5 каналу» Вікторія Ковальова та Petr Kovalev і колективу Агентства Телевізійного мовлення «Володимир» створила фільм про фронтові будні, свята, й епохальні події в житті 14 омбр імені князя Романа Великого у 2019 році. #14омбр_Князівська_бригада #народжена_та_загартована_в_боях #бій_хоробрих_любить

Posted by 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого on Saturday, 28 December 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із полону «ЛНР» звільнили волинянина Юрія Євтушка
Наступна новина Де у Луцьку найгарніша ялинка. Думка дизайнера
Останні новини
Схожі новини