Кандидат у президенти забрав на форумі у Давосі 5 безкоштовних шапок. ФОТО

Кандидат у президенти забрав на форумі у Давосі 5 безкоштовних шапок. ФОТО

Кандидат у президенти України Ігор Шевченко на Всесвітньому економічному форумі у Давосі взяв п’ять безкоштовних шапок.

Про це він розповів у своєму Фейсбуці.

«Мій вчорашній пост про шапку викликав шквал емоцій та прохань від друзів привезти їм таку саму у подарунок. Так, таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком аби не вдався до «шапкових махінацій» заради друзів», – розповів він.

Ігор Шевченко пояснив, що прокинувся о 6 ранку і одразу ж пішов за шапками.

«Відстоявши в черзі я взяв зразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв). Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і ледь мене не арештував). Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть», – розповів кандидат у президенти.

Втім, він зміг викрутитись із ситуації. 

«А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він «дозволив» мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього «не бачить». Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку. От так, на що тільки не підеш заради друзів!» – підсумував Ігор Шевченко.

До слова, Ігор Шевченко став першим кандидатом у президенти, якого зареєструвала ЦВК. До цього він працював на посаді міністра екології та природніх ресурсів.

Фото він назвав «Давоські трофеї»

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські рятувальники долучились до флешмобу на підтримку 4-річної британки
Наступна новина У Луцьку біля школи рекламують алкоголь. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини