«Категоричних відмов не було». Як на Волині проходить вакцинація від COVID 

«Категоричних відмов не було». Як на Волині проходить вакцинація від COVID 

Станом на 4 березня на Волині вакцинували від коронавірусу 363 медиків. Також почали вакцинувати чиновників. 

Про це стало відомо у четвер, 4 березня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації. 

Заступниця голови ОДА Людмила Тимощук розповіла, що наразі вакцинують працівників коронавірусних стаціонарів та інших медиків, які працюють з хворими на COVID. 

«1 флакон – це 10 доз. Тому, щоб не було розливу дорогої вакцини, отримали дозвіл на вакцинацію інших медичних працівників, а також чиновників, зокрема представників обласної та районних влад», – сказала посадовиця. 

«Бригада виїжджає в ті заклади, звідки є заявки на вакцинацію, тому відмов як таких немає. Категоричних відмов поки точно не було. Лише окремі медики не прийшли через стан здоров’я», – пояснила вона. 

Зауважимо, в інших областях повідомляли про утилізацію невикористаних доз вакцини. На Волині, запевняє Людмила Тимощук, таке трапилося лише в перший день. Тоді довелося утилізувати 6 доз вакцини. Після того використовували препарат повністю.

Нагадаємо, у МОЗ України розширили дорожню карту вакцинації проти COVID-19, щоб була змога використовувати залишки вакцин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Будуть такими, як за часів Лесі Українки». На будинки у Колодяжному витратять 11 мільйонів
Наступна новина Молоді люди хворіють тяжче. Як на Волині починається третя хвиля COVID
Останні новини
Схожі новини