Кавовий марафон для Альони: волинянці збирають кошти на термінову операцію

Кавовий марафон для Альони: волинянці збирають кошти на термінову операцію

Для допомоги волинянці Альоні Захарчук, які терміново потрібна операція, організовують кавовий марафон. До акції «Ранкова кава для Альони» запрошують долучитися всіх небайдужих.

Про це повідомила Наталія Попова на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Друзі, маю надію, що ви теж разом зі мною можете  пожертвувати на спасіння дитя 50 грн за філіжанку кави на рахунок Захарчук Світлана (мама) 4149 4978 5548 8971», - написала жінка.

«Красуня Альона Захарчук напівсирота... Дівчинка щойно відсвяткувала своє 17-річчя, а 27 листопада дівчинці мають робити термінову операцію в Охматдиті, на яку в її мами бракує коштів. Ця дівчина із далекого села Тур навчається в 11 класі. Вона – відома в Ратнівському районі співачка і музикант. Мріє після школи вступити до музикального училища», - розповіла Наталія Попова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може бути пізно: просять допомогти зібрати гроші на операцію 17-річній волинянці

«Під час звичайного профогляду в квітні цього року в сільській амбулаторії фельдшер звернув увагу, що хребет дівчинки надзвичайно швидко викривився. Через декілька місяців Альоночку реально скрутило на 50 градусів до сколіозу IV ступеню! Це рідкісна підліткова аномалія»,  — наголошує Наталія Попова.

Допомогти дитині беруться лише в Київському Охматдиті. Заплановано термінову операцію для вживлення імплантів, які вирівняють дівчинці хребет. Хірурги чекають Альону 27 листопада в Києві. 

Лікарі зроблять операцію безкоштовно, але замовлення американських імплантів обійдеться мамі в 150 тис. грн. Таких грошей у родини нема. Тато дівчинки помер три роки тому, залишивши дружину з двома дітьми.. А пенсія по втраті годувальника сьогодні 1700 грн на двох дітей.

Картка «Приватбанку» Захарчук Світлана (мама)
4149 4978 5548 8971
Тел мами Світлани: 0989432907


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зайві» тренажери серед медапаратури: волинські митники викрили спробу приховування товару
Наступна новина «Сталева воля»: у Луцьку проведуть турнір пам'яті атовця Олега Твердохліба
Останні новини
Схожі новини