Керівницею санаторію «Пролісок» хочуть призначити Оксану Бугайчук

Керівницею санаторію «Пролісок» хочуть призначити Оксану Бугайчук
Оксана Бугайчук (фото: Волинська облрада)

На посаду директора санаторію «Пролісок» рекомендують призначити Оксану Бугайчук

Відповідне рішення прийняли 17 грудня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, – пише прес-служба Волинської облради.

Оксана Бугайчук розповіла, що  має освіту економіста. Працювала за спеціальністю на кількох фірмах. Має досвід керівної роботи. Вона вважає, що в санаторії варто пошукати можливості для збільшення доходів, що буде корисним як самій оздоровниці, так і обласному бюджету. Для цього  кандидат планує низку заходів для покращання якості послуг проживання, харчування, лікування, реабілітації та дозвілля. 

Вона пропонує також поліпшити маркетингову політику в санаторії. Бугайчук наголосила, що хоче працювати з досвідченим трудовим колективом, який нині трудиться в комунальному підприємстві.

Комісія рекомендувала  укласти контракт з Оксаною Бугайчук  терміном на три роки.

Зазначимо, раніше кандидатуру Бугайчук підтримала і конкурсна комісія, проте остаточне рішення щодо призначення приймуть депутати обласної ради на сесії.

Нагадаємо, що попередній конкурс на заміщення вакантної посади директора санаторію «Пролісок» виграла Валентина Касарда. Однак її кандидатура не знайшла підтримки депутатської більшості. Попри те, що Валентина Касарда сама є депутатом обласної ради, за продовження контракту з нею на новий термін під час сесії 26 вересня проголосувало лише 14 депутатів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинське містечко у сніговому полоні. ФОТО
Наступна новина На Волині «швидка» не змогла доїхати до породіллі через замети. ФОТО
Останні новини
Схожі новини