Керівниця магазинів EVA у Луцьку танцювала під Skibidi в офісі з колегами. ВІДЕО

Керівниця магазинів EVA у Луцьку танцювала під Skibidi в офісі з колегами. ВІДЕО
Працівники регіонального офісу EVA під час танцю. Кадр з відео

Працівники Волинського регіонального офісу мережі магазинів  EVA на чолі з регіональною директоркою Іриною Берлач станцювали під популярний хіт Skibidi: відео, яке потрапило в інтернет, знімали для корпоративного фільму.

«Це – один з епізодів корпоративного фільму, який ми знімали. Хотіли таким чином трошки розвеселити наших колег і додати святкового настрою» - пояснила у коментарі «Першому» Ірина Берлач.

Фільм демонстрували на зборах директорів регіонального представництва 21 грудня. Того ж дня EVA на Волині гуляла новорічний корпоратив, на якому відзначали кращих працівнкиів.

«Наше регіональне представництво, засноване у червні 2017 року, яке об’єднує магазини у Волинській, Рівненській і Тернопільській областях, підсумовувало свою діяльність. Якраз для цього знімали фільм. Епізод з танцем був фінальним у фільмі. Ми захотіли завершити це фільм чимось неформальним і веселим» - пояснила Ірина Берлач.   

У танці були задіяні регіональна директорка Ірина Берлач (на відео у центрі), супервайзери, польові тренери, техпомічники і працівники служби безпеки.

 

Вкотре переконуюсь, що працюючи в команді, навіть найбожевільніші ідеї можна легко втілити в життя!!!

Posted by Oksana Malyas on Saturday, 29 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Птахофабрика у Володимирі-Волинському обіцяє повністю відмовитися від антибіотиків
Наступна новина У Луцьку полюють на «чорних» таксистів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини