Птахофабрика у Володимирі-Волинському обіцяє повністю відмовитися від антибіотиків

Птахофабрика у Володимирі-Волинському обіцяє повністю відмовитися від антибіотиків

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» планує відвести всі потужності виробництва під виробництво курятини без застосування антибіотиків – заявляє генеральна директорка птахофабрики Аліна Сич.

«Як швидко це станеться, залежатиме від реакції ринку на новий продукт» - уточнила директора, пише Agrotimes.

Наразі птахофабрика виробляє продукцію торгової марки «Чебатурочка», а також м’ясо птиці під торговою маркою «Епікур».

Курей для продукції «Епікуру» вирощують «на натуральних рослинних кормах і чистій воді», при цьому обходячись «без використання стимуляторів росту та антибіотиків для профілактики» - запевняють виробникм м’яса «Епікур»

«Сьогодні під брендом «Чебатурочка» виробляємо близько 80% продукції. Згодом плануємо відвести всі потужності виробництва для отримання продукції «Епікур». Як швидко це станеться, залежатиме від реакції ринку на новий продукт» – зазначила директорка птахофабрики.

Враховуючи динаміку зростання продажів, дистрибуцію та популярність продукту серед населення, Аліна Сич вважає, що це питання найближчих років.

Пріоритетним для Володимир-Волинської птахофабрики є ринок України. Хоча підприємство планує розширювати географію експорту та постачати продукцію, зокрема, до країн ЄС. Наразі частка експорту в загальному обсязі виробництва становить близько 2,5%.

Довідка

У грудні 2017 року Володимир-Волинська птахофабрика почала випуск курятини, отриманої без застосування антибіотиків, під торговою маркою «Епікур». За класичною схемою тут вирощують птицю, продукція з якої реалізується під ТМ «Чебатурочка».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині громада готова перейти у нову церкву. Прихильники МП чинять спротив
Наступна новина Керівниця магазинів EVA у Луцьку танцювала під Skibidi в офісі з колегами. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини