Ківерцівську друкарню виводять на новий рівень роботи

Ківерцівську друкарню виводять на новий рівень роботи

Ківерцівська друкарня виходить з кризового стану. 12 лютого 2021 року її передали на баланс комунального підприємства «Райтеплобуд».

По це йдеться на сайті Луцької районної ради.

Роками друкарня не приносила прибутків до бюджету колишнього Ківерцівського району. Проте за останні три місяці там відремонтували наявне обладнання, відбувся повний ребрендинг друкарні, а також розробили бізнес-план для виведення її на новий сучасний рівень роботи.

«Крім того, створено додатково три нових робочих місця. Затверджено план розвитку підприємства на рік, в якому передбачено оновлення обладнання, розширення видів наданих поліграфічних послуг, збільшення клієнтської бази», - зазначила фінансова директорка підприємства Лариса Терещенко.

До слова, віднедавна у друкарні працевлаштовані троє студентів, із навчальними закладами яких Луцька районна рада підписала Меморандуми про співпрацю.

Друкарня розташована у Ківерцях за адресою вул. Паркова, 8. Тел. 0509672232.

Читати також: Костелу Святої Трійці в Олиці намагаються повернути первинний вигляд


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Центральному парку Луцька зупинили роботу ще двох атракціонів
Наступна новина З луцької лікарні виписали хворого на коронавірус, який 23 дні пробув на ШВЛ
Останні новини
Схожі новини