Депутат перешкоджав інвентаризації майна Луцького ЦПМСД. Заступник мера поскаржився у поліцію

Депутат перешкоджав інвентаризації майна Луцького ЦПМСД. Заступник мера поскаржився у поліцію

Депутат Боратинської сільської ради Юрій Цейко від Аграрної партії перешкоджав провести інвентаризацію майна Луцького районного центру ПМСД, яке рішенням сесії Луцької райради передали  у комунальну власність Ківерцівської громади.

Інцидент відбувся 25 березня. Про це повідомив Першому заступник міського голови Ківерців Віктор Лисюк, який працював у складі комісії з приймання-передачі нерухомого та іншого майна комунального некомерційного підприємства «Луцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Лисюк викликав поліцію та написав заяву про перешкоджання та погрози від Юрія Цейка.

Він розповів, що Цейко та ще один чоловік, який не назвався, умисно перешкоджали роботі комісії, ображали її членів, погрожували застосувати фізичну силу.

«Вважаю, що в діях невідомих осіб присутній склад злочину, передбачений ст. 296 КК України», – йдеться у поясненні Лисюка, яке він дав правоохоронцям. Також він просить проліцію відкрити з цього приводу кримінальне провадження. 

Нагадаємо, Луцький ЦПМСД передали у власність Ківерцівській міській територіальній громаді на сесії Луцької райради 12 лютого.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що декларують волинські силовики. НА ЧОМУ ЇЗДЯТЬ
Наступна новина В Україні майже 17,5 тисячі нових заражень коронавірусом. За добу померло 290 людей
Останні новини
Схожі новини