«Цуманська пуща» просить допомогти врятувати зубра

«Цуманська пуща» просить допомогти врятувати зубра

Ківерцівський НПП «Цуманська пуща» просить допомоги у всіх природоохоронних організацій і органів, а також небайдужих громадян, допомогти врятувати пораненого зубра.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці «Цуманської пущі» в Facebook.

Службою державної охорони природно-заповідного фонду виявлено травмованого зубра на території Звірівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ» (мисливські угіддя ДП «МГ «Звірівське»). Співробітниками парку та мисливського господарства організовано щоденне спостереження за станом тварини. На 26 січня 2018 року призначено спільне обстеження та рятування хворої тварини спеціалістами ветеринарної служби району та області, представниками управління екології Волинської ОДА, Держекоінспекції у Волинській області. Необхідна термінова евакуація тварини з подальшим лікуванням в умовах ветеринарного стаціонару.

Звертаємось до природоохоронних організацій, державних установ і небайдужих громадян з проханням надати посильну допомогу у медичних та знерухомлюючих засобах.

Контактна особа - директор Ківерцівського НПП Квач Ігор Степанович, тел. 066-726-90-93.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кияни в захваті від проекту луцької новобудови
Наступна новина Для забезпечення соціальним житлом волинян необхідно 4,5 млн гривень
Останні новини
Схожі новини