«Київстар» обмежив швидкість інтернету

«Київстар» обмежив швидкість інтернету

З 11 квітня оператор встановив обмеження на передачу даних у 1,8  Мбіт/с після використання перших 6 Гб на добу.

Про це пише Громадське.

«Щоб надати рівноправний доступ до якісної мобільного інтернету і захистити більшість абонентів від дискримінації, з 11 квітня 2018 року компанія може застосовувати «Політику справедливого користування мережевими ресурсами»: для абонентів, які використовували протягом доби більше 6 тис Мб мобільного інтернету, послуга передачі даних до кінця дня може надаватися на швидкості до 1,8 Мбіт/c», — відзначають у «Київстар».

Також у компанії зазначили, що 6 тисяч Мб трафіку вистачить на 7 годин перегляду відео або на 82 години прослуховування музики в хорошій якості.

Вони переконані, що такої швидкості інтернету повністю достатньо для комфортного користування усіма найпопулярнішими послугами на смартфоні.

«Статистика показує, що 0,5% абонентів регулярно використовує аномально великі обсяги мобільного інтернету — більше 100 тис Мб щомісяця. Ці абоненти перевантажують мережу оператора і значно уповільнюють швидкість інтернету для інших 99,5% абонентів», — пояснюють обмеження у компанії.

99,5% абонентів «Київстар», які користуються мобільним інтернетом, витрачають в місяць менш як 100 тисяч Мб, тому не відчують ніяких змін.

Очікується, що обмеження стосуватимуться лише абонентів, які використовують понад 100 тисяч Мб щомісяця.

Фото: ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головний податківець Мирослав Продан заявив, що держава повинна контролювати авто на єврономерах
Наступна новина Правляча партія перемагає на виборах в Угорщині, чого чекати Україні
Останні новини
Схожі новини