Клієнти ПриватБанку подарували «світло» пацієнтам Волинської обласної дитячої лікарні

Клієнти ПриватБанку подарували «світло» пацієнтам Волинської обласної дитячої лікарні

Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” та небайдужі клієнти фінансової установи придбали для Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання новітню техніку. Тепер хірургічні втручання проводитимуть під світлом операційної лампи нового покоління.

Клієнти ПриватБанку розпочали новий рік із гарних справ. Завдяки їхнім пожертвам благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” придбав для ВОДТМО сучасну операційну лампу LUVIS M200.

Обладнання потрібне, аби забезпечувати якісне освітлення під час операцій, діагностики та лікування. Світильник складається із 54 світлодіодних лампочок із низьким рівнем споживання електроенергії та довгим терміном роботи - понад 50 тисяч годин.

Конструкція лампи гнучка і дозволяє спрямовувати світло під потрібним кутом. Окрім того, серед переваг пристрою - сенсорний контроль світлового блоку: яскравості та діаметру освітлення. Вартість лампи становить 228 309 гривень.

“Перш за все, я хочу висловити вдячність клієнтам ПриватБанку. Адже цей подарунок для лікарні - цілковито їхня заслуга. Завдяки кожній гривні, яку наші клієнти перераховують на благодійність, ми маємо можливість реалізовувати такі гарні проекти і допомагати медичним закладам”, - наголосив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Радіє подарунку і керівництво лікарні. Нове “світло” вже активно використовують при хірургічних втручаннях, адже старі операційні лампи виготовлені ще в минулому столітті.

“Хірургічна лампа у нас з 1986 року не оновлювалася. Це не те що вчорашній день, це вчорашнє століття. А вимагати від хірурга високопрофесійної точної операції без забезпечення його елементарним обладнанням просто не можливо. Тому низький уклін і подяка ПриватБанку і його клієнтам”, - зауважив директор ВОДТМО Сергій Ляшенко.

Щороку в операційних ВОДТМО проводять приблизно 5 тисяч операцій. А серед пацієнтів - навіть немовлята із мінімальною вагою. Тож хороше і точне освітлення операційного поля - не просто потреба, а необхідність.

“До нас на лікування приїжджають діти не тільки з Волині, але й з інших областей. Тому така допомога вкрай важлива. Для роботи хірургів необхідне якісне освітлення. Руки й очі хірурга у поєднанні з якісним обладнанням роблять важливу справу - рятують життя”, - розповів заступник директора ВОДТМО з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Зауважимо, що торік благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” закупив обладнання для волинських лікарень на понад мільйон гривень. Зокрема, сучасну медичну техніку передали Нововолинській та Володимир-Волинській лікарням.

“Активність наших клієнтів вражає. У 2017 році вони перерахували благодійних внесків більш ніж на 40 мільйонів гривень. За ці кошти фонд “Допомагати просто!” підтримував медичні заклади, дитячі будинки, військових у зоні АТО. Ми дякуємо кожному, хто жертвував гроші, адже навіть одна гривня - це внесок у чиєсь врятоване життя і здоров’я”, - підкреслив Юрій Войтенко.

Благодійні внески можна здійснити  на сайті фонду blago.pb.ua, у Приват24, або ж у будь-якому банкоматі чи терміналі ПриватБанку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині горів легковий автомобіль
Наступна новина Монатік у рекламі, аварії з авто на українських номерах, Луцьк з висоти польоту: ТОП-3 за 24 січня
Останні новини
Схожі новини