У Луцьку на ярмарку «Солодкі мрії» зібрали гроші для ЗСУ

У Луцьку на ярмарку «Солодкі мрії» зібрали гроші для ЗСУ

У Центральній бібліотеці для дітей міста Луцька 7 липня відбувся благодійний ярмарок «Солодкі мрії». Діти разом з батьками продавали солодощі, а половину виручених грошей віддали на потреби військових.

Про це Суспільному розповіла директорка бібліотеки Ніна Бочарова.

Участь в акції взяли 22 дитини. Їм вдалось зібрати 2 850 гривень. Солодощі розмістили на столиках біля бібліотеки.

12-річна Богдана Поведа каже: тісто для печива робила мама, пряники дівчинка випікала сама. Тато писав жартівливий рекламний текст. Печиво школярка назвала «бандерівським», всередину додала родзинки та вишні.

«Сметана від корови, яку ЗСУ евакуювали з Маріуполя, масло від тієї ж корови, родзинки заздалегідь евакуйовані з Херсону, яйця з курки з нашої волинської біолабораторії», – каже Богдна Поведа.

Людмила Дирда на ярмарок принесла шоколадні кекси, які готувала з 10-річним сином Андрієм і 4-річною донькою Ангеліною. В кожен кекс родина вставила прапори України, напекли їх півсотні.

Після ярмаркування діти виготовляли листівки. Цю частину заходу присвятили Всесвітньому дню шоколаду, який відзначають 7 липня.

Зароблені гроші діти разом з бібліотекарями відносять до волонтерського центру «Ангар». Ніна Бочарова каже, що цього разу вже втретє понесуть туди допомогу на підтримку українських військових.

Читайте також: У Луцьку рятувальники тренувалися гасити пожежу в 12-типоверхівці


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина На околиці Рівного виявили конопляне поле площею 2 гектари
Останні новини
Схожі новини