У Луцьку під час турніру зі змішаних єдиноборств зібрали понад 20 тисяч для потреб військових

У Луцьку під час турніру зі змішаних єдиноборств зібрали понад 20 тисяч для потреб військових
Фото з Facebook-сторінки спортивного клубу «Воїн»

У Луцьку під час благодійного турніру зі змішаних єдиноборств ММА «Разом до перемоги» зібрали понад 20 тисяч гривень на потреби військових. 

Про це повідомили на Facebook-сторінці спортивного клубу «Воїн».

Благодійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Разом до перемоги» відбувся 18-го червня у Луцьку. Участь у змаганнях взяло більше сотні спортсменів з Одеської, Київської, Чернівецької, Львівської та Волинської областей.

Під час турніру зібрали 24 060 гривень. 

«Ці кошти були передані на ДУК «Вовки» Правий сектор» та на 14 ОМБр міста Володимир Волинський. Також від Спортивного Клубу «Воїн» на 14 ОМБр було передано «Позашляховик» для військових потреб у зоні бойових дій», – йдеться у повідомленні.

Фото з Facebook-сторінки спортивного клубу «Воїн»

Нагадаємо, 12-го червня у День Святої Трійці в центрі Іванич відбувся благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Його провели місцеві волонтери, незважаючи на заборону очільників громади. Завдяки підтримці і небайдужості жителів селища, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 57 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ковельщині у водоймі втонув чоловік
Наступна новина На Волині прикордонники спіймали сімох чоловіків, які хотіли незаконно виїхати за кордон
Останні новини
Схожі новини