Без ґаджетів і на свіжому повітрі: у Воротнівському лісництві кличуть в гості школярів з міста. ФОТО

Без ґаджетів і на свіжому повітрі: у Воротнівському лісництві кличуть в гості школярів з міста. ФОТО

На базі Лісівничого молодіжного центру, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ», зібрали заступників директорів з навчально-виховної роботи луцьких шкіл.

Про це повідомляють у прес-службі лісівників.

Гостей зустріла  керівник-координатор Лісівничого молодіжного центру, що діє на базі лісництва, Валентина Юхимчук.

Під час прогулянки ботанічним заказником (а багато хто з педагогів відвідав Воротнів уперше) обговорили відповідальність школи за виховання дітей: організацію навчань на свіжому повітрі, тематичних заходів, поїздок на природу. Адже усе це і навіть більше отримують гості Лісівничого молодіжного центру. І особливо такі заходи важливі для міських дітей, життя яких нині особливо тісно пов’язане переважно із гаджетами.

Читати також: Сік з волинських берез хвалять в Америці. ФОТО

«Звичайно, радує присутність усіх колег. Сама атмосфера лісу – це завжди життєдайність, сила. Думаю, що ми наситимося гарними емоціями і наберемося гарних ідей. Для мене як заступника попереду – вже намічені плани щодо роботи з дітками. Однозначно приїдемо сюди з учнями різних вікових ланок, хочеться долучитись і до посадки лісу, і побачити вольєр із лісовими тваринами, дуже чекаємо на ці події», –  розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Луцький НВК №26» Наталія Саваш. 

Нагадаємо, працівники державного підприємства «Поліське лісове господарство», що на території Маневицького району прибрали три несанкціонованих сміттєзвалища.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Частина лучан 3 квітня залишиться без води
Наступна новина На Волині медики не можуть доїхати до хворих через погану дорогу. За минулу добу – 10 спізнень
Останні новини
Схожі новини