Колектив Луцького зоопарку долучився до допомоги онкохворим діткам

Колектив Луцького зоопарку долучився до допомоги онкохворим діткам
фото з допису в Facebook

Працівники Луцького зоопарку взяли участь в акції #ЩасливаДесятка від благодійного фонду «Стопрак».

Про це йдеться в повідомленні установи на сторінці у Facebook.

«Члени нашого колективу зазвичай інкогніто долучаються до допомоги тим, хто її потребує. Однак про те, що ми усі гуртом взяли участь в акції #ЩасливаДесятка, повідомляємо, аби попросити усіх наших читачів та загалом небайдужих людей зробити посильний внесок у добре діло – допомогти Благодійний Фонд «СТОПРАК» зібрати кошти на лікування маленьких онкохворих волинян», – йдеться в дописі.

У зоопарку розповідають, що, за умовами акції, необхідно перевести 10 грн на вказаний рахунок, розповісти про флешмоб в своєму дописі, а також передати естафету трьом друзям.

«Уточнюємо, що ми не дуже дотрималися умов акції і скинулися трохи більшими сумами, які загалом на місячному бюджеті наших родин не відобразилися, але на рахунок фонду доплюсували 3 тисячі гривень. Тому сподіваємося, що кожен, хто прочитає цей допис, зробить так само», – додають в установі.

Луцький зоопарк передав естафету Департаменту культури Луцької міської ради, Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Відділу інформаційної роботи Луцькради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 31 жовтня
Наступна новина Волинянина, який залишив посеред вулиці сміття, вичислили за чеками
Останні новини
Схожі новини