Колектив волинських прикордонників поповнився молодими офіцерами

Колектив волинських прикордонників поповнився молодими офіцерами

У підрозділи Волинського прикордонного загону для подальшого проходження служби прибули лейтенанти – цьогорічні випускники Національної Академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького.

Як інформкує пресслужба Волинського прикордонного загону, значний багаж теоретичних знань вони отримали у прикордонному виші, тепер настав час практично застосувати вивчене в службовій діяльності безпосередньо в підрозділах кордону.

Офіцери зустрілися з керівництвом прикордонного загону, з ними провели ряд настановних заходів та ознайомили з оперативною обстановкою на ділянці відповідальності.

Нині молоді лейтенанти уже у своїх підрозділах, знайомляться з новими колективами та особливостями державного рубежу, який охоронятимуть. А допомагати їм у становленні на посадах будуть закріплені за кожним офіцери-наставники.

Свій офіцерський шлях вони розпочинають у нелегкий для країни час – в умовах війни. Віримо, що кожен із них зробить вагомий внесок у справу охорони і оборони державних рубежів, стане справжнім прикладом для підлеглих, а подальші роки їхньої служби проходитимуть під мирним українським небом.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як подати показники лічильника газу за 48 секунд
Наступна новина У Луцьку запрацювала нова доставка піци і пива – Pizza&Beer
Останні новини
Схожі новини