Коли митрополит Михаїл буде освячувати воду в річці Стир у Луцьку

Коли митрополит Михаїл буде освячувати воду в річці Стир у Луцьку

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл буде освячувати воду у річці Стир, що в Центральному парку імені Лесі Українки, 18-19 січня. До протилежних берегів духовенство і миряни прийдуть хресними ходами – від кафедрального собору Святої Трійці та від храму Великомученика і цілителя Пантелеймона села Рованці.

Про це повідомляють на сторінці Волинської єпархії ПЦУ. 

Що про купання в ополонках думають волинські священники – читайте тут.

Також повідомили розклад богослужінь у кафедральному соборі Святої Трійці.

18 січня (вівторок), Навечір’я Богоявлення (Хрещенський святвечір): 8.00 – царські часи, зображальні, вечірня, літургія Василія Великого, велике освячення води на соборному майдані; 17.00 – всенічна.

19 січня (середа), Богоявлення, Хрещення Господнє: 7.00 – велике освячення води на соборному майдані, 7.30 – літургія в нижньому храмі, 9.00 – літургія у верхньому храмі, після якої хресний хід на Стир і велике освячення води.

Читайте також: Водохреще. Розказуємо про традиції, звичаї та заборони

Нагадаємо, духовенство Волинської єпархії Православної Церкви України на чолі з митрополитом Михаїлом завітали 14 січня у Волинську ОДА, аби защедрувати для працівників. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські прикордонники виконали «Щедрик». Відео
Наступна новина Коронавірус на Волині: 89 нових хворих та 1 смерть
Останні новини
Схожі новини