Коли у Луцьку відремонтують міст на вулиці Шевченка

Коли у Луцьку відремонтують міст на вулиці Шевченка

У Луцьку міст на вулиці Шевченка хочуть реконструювати наступного року. Кошти на ремонт вже передбачили в міському бюджеті. Тут хочуть зробити три смуги з реверсним рухом.

Про це в інтерв’ю ІА «Волинські Новини» розповів мер Луцька Ігор Поліщук. 

«Ми довго радилися з фахівцями, як цей об’єкт відремонтувати. Це дуже складний з інженерної точки зору проект. На мою думку і думку проектантів, три смуги з реверсним рухом – це найбільш оптимальний варіант, який не потребуватиме додаткових опор, що буде складно, довго і дорого. Цей варіант дасть змогу швидше відремонтувати міст і розвантажити від транспорту. Бо з вулиці Чернишевського в напрямку центру дуже велике навантаження вранці, а ближче до вечора аналогічна ситуація, але в зворотному напрямку.

Читайте також: «Чую «зробили б чотири смуги», тоді дарую книгу». Розмова з мером Луцька через рік після обрання

Уже проведено тендер на розробку проекту, до кінця року завершується розробка проектно-кошторисної документації. Тільки після цього будемо приймати остаточне рішення щодо розширення до трьох смуг. Разом з тим, певна сума коштів на реконструкцію буде передбачена в бюджеті на наступний рік», – зазначив Ігор Поліщук. 

Нагадаємо, у червні показали, як «втомився» міст на вулиці Шевченка у Луцьку. Згодом його підлатали. А у лютому минулого року Ігор Поліщук розповідав, що на час реконструкції міст перекриють щонайменше на рік. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Культурні пам’ятки є і можуть наповнювати бюджет». Звіт депутатки Луцької райради Оксани Сущук
Наступна новина З 1 вересня госпіталізували 940 хворих. Яка ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини