Коли у всіх будинках Луцька включать опалення

Коли у всіх будинках Луцька включать опалення
Фото ілюстративне

У підприємстві «Луцьктепло» активно працюють, аби забезпечити опаленням 100% житлового фонду. Обіцяють зробити це у найближчі три дні.

Про це в коментарі ІА ВолиньPost повідомив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський.

Нагадаємо, 11 жовтня у Луцьку розпочали опалювальний сезон. Першочергово теплопостачання подали до медичних та освітніх закладів.

Іван Скорупський розповів, що тепло є у всіх районах Луцька, але не у всіх будинках. За словами посадовця, підприємство працювало на вихідних, аби якнайшвидше забезпечити опалення для усіх лучан.

«Тепло є у всіх районах. У першу чергу, ми забезпечували теплом навчальні та лікувальні заклади міста. Будинки, які розташовані поруч, також вже опалюються. Зараз ми працюємо над тим, аби у всіх житлових будинках було тепло. Для цього треба час. Будемо намагатися ввімкнути опалення у найближчі три дні», - зауважив Іван Скорупський.

Однак, як каже очільник підприємства «Луцьктепло», у кінці тижня синоптики прогнозують у Луцьку потепління до 15-17 градусів на кілька днів. У такому випадку опалення будуть вимикати.

«Далі прогноз погоди показує 15-17 градусів на кілька днів. Тому при такій температурі навколишнього середовища ми не будемо подавати тепло, бо це марнотратство», - каже Іван Скорупський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Психлікарню у Липинах включили до переліку ковідних закладів
Наступна новина У «Волиньобленерго» – новий генеральний директор
Останні новини
Схожі новини